قلی خسروی:

اتحادیه مشاوران املاك از استارتاپ های مسكن حمایت می كند

اتحادیه مشاوران املاك از استارتاپ های مسكن حمایت می كند فراز برج: رئیس اتحادیه مشاوران املاك استان تهران اظهار داشت: ما مخالف توسعه استارتاپ های مسكن نیستیم، ولی می گوییم نباید رشد این استارتاپها نقش مشاوران املاك را حذف كند.



به گزارش فراز برج به نقل از مهر، مصطفی قلی خسروی در سمینار رقابت های استارت آپی در دانشگاه شهید شمسی پور تهران اظهار داشت: ما مخالف فعالیت جوانان در استارت آپ ها نیستیم و از این فعالیت های دانش بنیان حمایت می نماییم. دوران مقابله با اپلیكیشن های معرفی املاك گذشته است و امروز باید پیشرفت تكنولوژی را پذیرفت و در همین راستا با تعامل حركت كرد.
وی تصریح كرد: من عاشق این استارت آپ ها هستم ولی خطرات پیش روی آنها را هم گوشزد می كنم. حذف دلال از معاملات، سبب می گردد تا انجام معاملات توسط افراد ناآشنا صورت گیرد و این امر در موارد بسیاری خریداران یا فروشندگان را با مشكلات عدیده ای مواجه كرده است.
رییس اتحادیه مشاوران املاك استان تهران اضافه كرد: ما می گوییم این استارت آپ ها نقش مشاوران املاك را حذف نكنند، تا آسیبی به بدنه اقتصادی كشور وارد نشود.
خسروی اظهار داشت: قانون مدنی و تجارت در سال ۱۳۱۷ نوشته شده و ما ۴۰ سال است می خواهیم تغییرات زیادی در آن وارد و خیلی از مشكلات آن اصلاح گردد، اما تا به امروز در این تغییر موفق نبوده ایم. در سال های ۶۸، ۸۶ و ۹۱ ما سه جهش در قیمت مسكن داشته ایم و همه مشكلات اقتصادی كشور را در بخش مسكن می دانند، در صورتیكه اینطور نیست و اگر هم باشد، مشاوران املاك مسئولیتی بر تغییر قیمت های مسكن ندارند. سیاستگذاری های بخش مسكن بر عهده وزارت راه و شهرسازی است و اتحادیه عامل گرانی نیست.
وی درباره دریافت مالیات بر ارزش افزوده در بنگاه های املاك از مردم اظهار داشت: ۱۷۴ شغل در كشور وجود دارد، نمی دانم چرا برخی علت مالیات بر ارزش افزوده را هم از اتحادیه املاك می دانند، در صورتیكه ما سعی كردیم تا در قراردادهای توافقی، این مبلغ را بر مبنای نرخ توافق طرفین تعیین نماییم و بدین شكل تا حد توان این مالیات را كنترل كردیم. این در شرایطی است كه ۶۲ درصد از بودجه كشور با مالیات تأمین می گردد.
خسروی در پاسخ به سوالی پیرامون اینكه چرا هنوز شرط صدور مجوز مشاور املاك، داشتن سواد خواندن و نوشتن است، اظهار داشت: من تعیین كننده قوانین و سیاست های اصناف نیستم. ما تلاش می نماییم تا حد امكان پیش از صدور مجوز اتحادیه، به متقاضیان مسائل حقوقی را آموزش بدهیم. به صورت مثال تلاش می نماییم تا مشاوران املاك اطلاعاتی پیرامون «اجرت المثل ایام تصرف»، «خیار مجلس»، «خیار غبن»، «خیار شرط»، «خیار تدلیس» و امثال آن داشته باشند و این آموزش را در دانشگاه علمی ـ كاربردی اتحادیه املاك انجام می دهیم. از طرفی هم اكنون از ۱۲ هزار مجوز صادر شده برای مشاوران املاك تهران، ۲ هزار و ۱۷۰ نفر لیسانس دارند. همینطور نزدیك به ۴۰۰ نفر از صاحبان مجوز مشاور املاك پزشك هستند. ۳۵۰ مجوز از ۱۲ هزار مشاور املاك هم برای مشاوران املاك خانم صادر گردیده است.

1397/05/01
13:38:28
5.0 از 5
4857
تگهای خبر: اقتصاد , قیمت , مسكن
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۵ بعلاوه ۱
فرازبرج

farazborj.ir - حقوق مادی و معنوی سایت فراز برج محفوظ است

فراز برج

ساخت و ساز برج و ساختمان