گرم ترین روزهای سال از امروز شروع شد دمای تهران ۴۲ درجه

گرم ترین روزهای سال از امروز شروع شد دمای تهران ۴۲ درجه به گزارش فراز برج، یک کارشناس هواشناسی اظهار داشت: امروز (شنبه) اغلب استانهای کشور وارد گرم ترین روزهای سال می شوند؛ دمای تهران به 42 درجه می رسد و احتمال ثبت دمای 46 درجه برای شهر قم وجود دارد.



به گزارش فراز برج به نقل از مهر، محمد اصغری، کارشناس هواشناسی با تشریح آخرین وضعیت جوی کشور، اظهار داشت: امروز (شنبه ۲۰ تیر) با بررسی الگوهای جدید نقشه های هواشناسی، مشخص شد که اغلب استانهای کشور وارد گرم ترین روزهای سال شده اند.
وی اضافه کرد: اشخاصی که در هفته جاری برنامه سفر دارند و به دنبال مناطق خنک تر هستند، می توانند برای هر استان انتخابهای مناسب تری را انتخاب کنند. در استان آذربایجان شرقی، شهرستان های ورزقان و کلیبر، در استانهای اردبیل و گیلان، مناطق گیلانده و شادمهر، در استان مازندران، بلده و دِلیر و همینطور در استان زنجان، آب بر و چورزق همچون مناطق خنک تر برای سفر به شمار می روند.
این کارشناس هواشناسی بیان نمود: هم زمان با تداوم موج گرما، بادهای ۱۲۰ روزه هم در شرق کشور به شکل جدی خودنمایی خواهند کرد. بر این اساس، در استان خراسان جنوبی و در مناطقی همچون طبس، سربیشه، سرایان، عشق آباد، بشرویه و نهبندان، احتمال وارد شدن خسارت به تجهیزات شهری و برون شهری وجود دارد.
وی افزود: بخصوص در جنوب خراسان جنوبی و شمال سیستان و بلوچستان، به بیماران تنفسی، سالمندان و کودکان سفارش می شود در ساعات آلوده از حضور در فضای باز اجتناب کنند و در صورت لزوم، حتما از ماسک بهره گیرند.
اصغری در انتها اشاره کرد: امروز برای اولین بار در سال ۱۴۰۵، بیشینه دمای هوای تهران به ۴۱ تا ۴۲ درجه سانتی گراد خواهد رسید و اگر امروز دمای شهر قم به ۴۶ درجه سانتی گراد برسد، موضوعی دور از انتظار نخواهد بود.


منبع:

1405/04/21
09:50:45
5.0 از 5
10
تگهای خبر: برج , برنامه , تجهیزات , سفر
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
کامنت شما در مورد این پست فرازبرج
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۲ بعلاوه ۳
پربیننده ترین ها

پربحث ترین ها

جدیدترین ها

فرازبرج

farazborj.ir - حقوق مادی و معنوی سایت فراز برج محفوظ است

فراز برج

ساخت و ساز برج و ساختمان

فراز برج: سازنده رویاهای شما ، کیفیت، اعتماد، ماندگاری