رییس بنیاد مستضعفان خبر داد؛
واگذاری ۹۰۰ هکتار زمین برای اجرای طرح نهضت ملی مسکن
رئیس بنیاد مستضعفان اظهار داشت: بیشتر از ۹۰۰ هکتار از زمینهای بنیاد مستضعفان برای اجرای طرح نهضت ملی مسکن در اختیار وزارت راه و شهرسازی قرار می گیرد.
به گزارش فراز برج به نقل از مهر، عملیات اجرایی راه اندازی این واحدها ظهر امروز یکشنبه در ۴۷ هکتار زمینی که توسط بنیاد مستضعفان برای اجرای طرح نهضت ملی مسکن در شهر کرمانشاه به صورت مجانی واگذار شده با حضور پرویز فتاح رئیس بنیاد مستضعفان و رستم قاسمی وزیر راه و شهرسازی، استاندار کرمانشاه و تعدادی از مسؤلان استانی اجرا شد.
پرویز فتاح در این مراسم با اعلان اینکه ۹۰۰ هکتار زمین بنیاد مستضعفان در کشور برای اجرای طرح نهضت ملی مسکن در اختیار وزارت راه و شهرسازی قرار می گیرد، اظهار نمود: واگذاری این زمین ها با اذن مقام معظم رهبری به صورت مجانی انجام می شود.
وی با تاکید بر این که این زمین ها هیچ گونه معارضی ندارد، اضافه کرد: برای اجرای طرح نهضت ملی مسکن در شهر کرمانشاه بنیاد مستضعفان ۴۷ هکتار زمین در اختیار راه و شهرسازی قرار داده است.
رئیس بنیاد مستضعفان با تاکید بر این که کلنگ زنی این طرح انجام شده و الان عملیات اجرایی آن در حال انجام می باشد، خاطرنشان کرد: برای ساخت این پروژه تمام امکانات آموزشی، فرهنگی، خدماتی و… توسط شهرداری و بنیاد مسکن و شهرسازی دیده شده است.
فتاح با اشاره به این که این زمین از زمینهای خوب بنیاد مستضعفان در کرمانشاه است که دسترسی همه امکانات لازم را دارد، اظهار داشت: زیرساخت های راه اندازی این واحدها در شهرک دولت آباد کرمانشاه آماده است.
وی تصریح کرد: مطابق قانون مصوب مجلس تمام خدمات زیرساختی همچون گاز، آب و برق باید برای طرح نهضت ملی مسکن در شهرها تأمین شود.
رئیس بنیاد مستضعفان با اشاره به جزئیات این پروژه، اشاره کرد: این پروژه شامل ساخت ۳۰۰ بلوک در ۶ طبقه است که پنج طبقه آن مسکونی و یک طبقه پارکینگ خواهد بود.
فتاح با تاکید بر این که باید نخستین بلوک های این پروژه هرچه سریعتر ساخته شود، افزود: الان پی ۱۰۰ واحد مسکونی پروژه راه اندازی ۶ هزار واحد مسکونی شهرک دولت آباد شهر کرمانشاه شروع شده است.
وی با اعلان اینکه ارزش ریالی این پروژه ۴۰ هزار میلیاردریال است، خاطرنشان کرد: میانگین مساحت هر واحد مسکونی راه اندازی شده در این پروژه ۷۸ متر مربع خواهد بود.
فتاح عملیات خاکی این ۴۷ هکتار زمین به پایان رسیده و حتی برای راحتی دسترسی مردم شهرک دولت آباد جاده هم در این زمین زده شده است.
رئیس بنیاد مستضعفان اظهار داشت: همین امروز چند زمین دیگر متعلق به بنیاد مستضعفان در استان کرمانشاه بررسی می شود و اگر از نظر کارشناسی مناسب تشخیص داده شد برای اجرای طرح نهضت ملی مسکن به صورت مجانی به راه و شهرسازی واگذار می شود.
وی با اعلان اینکه طرح نهضت ملی مسکن پشتیبانی محکمی دارد، ابراز امیدواری کرد: با اراده ای که در دولت انقلابی سیزدهم شکل گرفته و مجلس هم پای کار است، این طرح با موفقیت در برآورد زمانی تعیین شده به سرانجام خواهد رسید.
گفتنی است؛ برآورد زمانی برای اجرای طرح ملی مسکن چهار سال پیشبینی شده است.
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب