وضعیت پرواز هواپیماهای ام دی به عراق تا ۸ مرداد تعیین تکلیف می شود

وضعیت پرواز هواپیماهای ام دی به عراق تا ۸ مرداد تعیین تکلیف می شود به گزارش فراز برج، یک مقام مسئول سازمان هواپیمایی کشوری با اشاره به مذاکرات فنی با طرف عراقی اظهار داشت: تا 8 مرداد مشخص می شود کدام شرکتها با چه ناوگانی همچون هواپیماهای ام دی می توانند به عراق پرواز کنند.



به گزارش فراز برج به نقل از مهر، حمیدرضا صانعی معاون هوانوردی و امور بین الملل سازمان هواپیمایی کشوری امروز (یکشنبه، ۵ مرداد) در حاشیه آیین تجلیل از خدمت گزاران عملیات حج ۱۴۰۴ درمیان خبرنگاران با اشاره به هم اندیشی ها برای رفع محدودیت پروازی هواپیمای «ام دی» به عراق در روزهای اربعین امسال، اظهار داشت: روز پنجشنبه نشستی میان مسئولان سازمان هواپیمایی کشوری ایران و طرف عراقی انجام شد که در آن هم مباحث فنی عنوان شد و هم بر ضرورت تسهیل شرایط برای حضور حداکثری زوار ایرانی تاکید گردید.
وی اضافه کرد: در این جلسه، یکی از موضوعات مورد تأکید، بررسی محدودیت هایی بود که درباره ی ناوگان ایرانی اعمال شده بود. طرف عراقی اذعان داشت که نگرانی هایی از بابت ایمنی دارد و طرف ایرانی نیز کوشش کرد موضوع را به نحوی پیش ببرد که در ایام آینده شاهد گشایش دراین خصوص باشیم.
صانعی بیان کرد: هدف اصلی این بود که طرف عراقی از ایمنی تایپ های هواپیما که در ایران بیشتر مورد استفاده قرار می گیرد، اطمینان حاصل کند. به همین دلیل قرار شد مستنداتی میان دو طرف رد و بدل شود و در صورت نیاز، طرف عراقی از مراکز تعمیر و نگهداری و فرآیندهای نظارتی سازمان هواپیمایی کشوری بازدید کند.
وی اشاره کرد: در جریان این مذاکرات، درباره ی یکی دو مدل هواپیما توافقاتی حاصل شد و درحال حاضر مجوز پرواز آنها از طرف طرف عراقی صادر گردیده است. امیدواریم با اطمینانی که طرف عراقی کسب خواهد کرد، پرواز هواپیماهای مدل ام دی نیز مسیر خواهد شد.
معاون هوانوردی و امور بین الملل سازمان هواپیمایی کشوری اظهار داشت: بخش عمده این محدودیت ها از بی اطلاعی از ساختار نظارتی ایران است. در سالیان اخیر، ناوگان ام دی به تدریج جایگزین سایر ناوگان ها شده است
وی اضافه کرد: مهم ترین بازه زمانی برای ما، ایام پروازهای اربعین است و اگر در همین مقطع گشایشی حاصل شود، بسیار راهگشا خواهد بود. تلاش می نماییم در سایر ایام سال نیز بتوانیم طرف عراقی را متقاعد نماییم تا همانند برخی کشورهای منطقه که فعالیت ناوگان ام دی را مجاز می دانند، عراق نیز چنین رویه ای اتخاذ کند.
معاون سازمان هواپیمایی کشوری اضافه کرد: یکی از مباحث مهم، موضوع بودجه کشور عراق و درآمد حاصل از رویالتی است که مورد توجه طرف عراقی قرار دارد. بنابراین، این مساله فقط به سازمان هواپیمایی مربوط نمی شود و اگر قرار باشد درباب رویالتی تصمیمی گرفته شود، باید همانند دیگر کشورها، در مجالس پارلمانی دو کشور تصویب شود.
وی اظهار داشت: تا تاریخ ۸ مرداد مشخص خواهد شد که وضعیت ناوگان ام دی چه طور خواهد بود و کدام شرکت های هواپیمایی با چه ظرفیتی مجاز به انجام عملیات خواهند شد.

1404/05/05
11:19:11
5.0 از 5
17
تگهای خبر: ایمنی , پرواز , ساخت , كشور
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
کامنت شما در مورد این پست فرازبرج
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۱ بعلاوه ۴
پربیننده ترین ها

پربحث ترین ها

جدیدترین ها

فرازبرج

farazborj.ir - حقوق مادی و معنوی سایت فراز برج محفوظ است

فراز برج

ساخت و ساز برج و ساختمان

فراز برج: سازنده رویاهای شما ، کیفیت، اعتماد، ماندگاری