پروازهای ایران به امارات در مرحله اول با شرکت های ایرانی شروع می شود

پروازهای ایران به امارات در مرحله اول با شرکت های ایرانی شروع می شود به گزارش فراز برج، سازمان هواپیمایی کشوری از ازسرگیری پروازهای میان ایران و امارات متحده عربی از هفته جاری اطلاع داد و اعلام نمود در اولین مرحله شرکت های هواپیمایی ایرانی، پروازهای خویش را ازسر خواهند گرفت.



به گزارش فراز برج به نقل از مهر، سازمان هواپیمایی کشوری در اطلاعیه ای از ازسرگیری پروازهای میان ایران و امارات متحده عربی از هفته جاری آگاهی داد و اعلام نمود که بر طبق این اطلاعیه، در پی مذاکرات انجام شده میان مقامات سازمان هواپیمایی کشوری ایران و امارات و همین طور پیگیری های صورت گرفته بوسیله مجاری دیپلماتیک، پروازهای میان دو کشور از هفته جاری از سر گرفته خواهد شد.
سازمان هواپیمایی کشوری اعلام نمود: در امتداد نرمال سازی پروازهای برنامه ای با کشورهای همسایه و با هماهنگی های انجام شده میان دو کشور، در اولین مرحله شرکت های هواپیمایی ایرانی بعد از معرفی به طرف اماراتی، پروازهای خود به مقاصد این کشور را از سر خواهند گرفت.
بر اساس این اطلاعیه، در مرحله بعد نیز شرکت های هواپیمایی اماراتی با معرفی شرکت های مورد تأیید خود، فعالیتهای پروازی به ایران را شروع خواهند کرد تا روند تعاملات و همکاریهای دوجانبه در عرصه حمل و نقل هوایی به شرایط عادی بازگردد.

منبع:

1405/04/07
13:19:18
5.0 از 5
5
تگهای خبر: برج , برنامه , پرواز , حمل و نقل
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
کامنت شما در مورد این پست فرازبرج
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۶ بعلاوه ۲
پربیننده ترین ها

پربحث ترین ها

جدیدترین ها

فرازبرج

farazborj.ir - حقوق مادی و معنوی سایت فراز برج محفوظ است

فراز برج

ساخت و ساز برج و ساختمان

فراز برج: سازنده رویاهای شما ، کیفیت، اعتماد، ماندگاری