در گزارش فراز برج عنوان شد:

آغاز پذیرش دانشجویان علمی كاربردی در هرمزگان

آغاز پذیرش دانشجویان علمی كاربردی در هرمزگان فراز برج: رئیس دانشگاه جامع علمی كاربردی هرمزگان از آغاز پذیرش دانشجویان علمی كاربردی از تاریخ 4 شهریور ماه در هرمزگان آگاهی داد.



موسی جاودان در گفتگو با خبرنگار مهر درباب پذیرش دانشجو در سال تحصیلی جدید اشاره کرد: انتخاب واحد دانشجویان قبلی از اول تا یازدهم شهریور ماه و شروع کلاس ها از پانزدهم شهریور می باشد. همچنین، پذیرش دانشجویان جدید در دوره کاردانی از ۴ تا ۱۱ شهریورماه در ۵۴ رشته و کارشناسی از ۱۱ تا ۱۷ شهریور در ۴۶ رشته و در پنج شهر استان انجام می شود.
مراکز علمی کاربردی دستگاه مستقل از نظر حقوقی هستند
جاودان در ادامه به وظایف دانشگاه جامع علمی کاربردی اشاره نمود و اظهار داشت: در هراستان یک دانشگاه جامع علمی کاربردی وجود دارد که اصالتاً نظارت بر عملکرد مراکز علمی کاربردی را در حوزه های آموزشی، پژوهشی، کارورزی، کاربینی، کیفیت تدریس و..... برعهده دارد.
وی بیان داشت: مراکز علمی کاربردی از لحاظ اداره به مراکز هیئت موسسی (افراد در چارچوب هیئت مؤسس درخواست ایجاد مرکز می کنند)، مراکز وابسته به نهادهای دولتی مثل نیروی انتظامی، مراکز وابسته به نهادهای عمومی مانند شهرداری ها، مراکز وابسته به دانشگاه جامع علمی کاربردی مثل مرکز علمی کاربردی کیش، مراکز هیئت امنایی مانند مرکز علمی کاربردی آلومینیوم المهدی و مراکز عمومی دولتی مانند مراکز علمی کاربردی جهاد دانشگاهی یا هلال احمر تقسیم می شوند.
جاودان افزود: مراکز دولتی مثل فرهنگ و هنر، بهزیستی، استانداری از سال ۱۳۹۶ فعالیتشان متوقف شده است.
وی با اشاره به نحوه جذب مدیران، کارکنان و مدرسان در مراکز علمی کاربردی اضافه کرد: مدیران این مراکز از طرف متولیان مراکز پیشنهاد می شود و در کمیته انتصابات استانی ملاک ها مورد بررسی قرار می گیرد در انتخاب کارکنان دانشگاه جامع علمی کاربردی دخالتی ندارد تنها در انتخاب معاونین آموزشی و پژوهشی اعلام نظر می شود. در واقع ما نظارت بر کیفیت امور آموزشی، پژوهشی، حقوق و بیمه کارکنان، برگزاری کلاس ها و مواردی از این دست را عهده دار هستیم.
افزایش فارغ التحصیلان بیکار نگران کننده است
رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی هرمزگان در ادامه با اشاره به اینکه نگران افزایش فارغ التحصیلان بیکار هستیم، اشاره کرد: مراکز علمی و دانشگاهی باید به سمت مهارت افزایی حرکت کنند. اشتغال و رفع بیکاری بعنوان دغدغه جامعه است و باید برای حل مشکل بیکاری به دنبال مهارت آموزی بود مهمترین شاخصه مراکز علمی کاربردی تربیت دانشجوی ماهر یا به عبارتی ابزار به دست است این مراکز متناسب با نیاز جامعه نیروی کار تربیت می کنند. در مراکز علمی کاربردی ادامه تحصیل به صورت ناپیوسته است و دانشجو باید برای هر مقطع ۵۰۰ ساعت در محیط واقعی کار آموزش ببیند. در حقیقت فارغ التحصیل کارشناسی ۱۰۰۰ ساعت کار عملی را می گذراند هیچکدام از ۱۱ زیر نظام آموزشی این میزان کار عملی را پیش بینی نکرده است. طبیعتاً نتیجه تربیت فارغ التحصیل کاربلد و ماهر می شود.
۷۶ درصد فارغ التحصیلان مراکز علمی کاربردی وارد بازار کار شده اند
جاودان با تاکید بر اولویت مهارت آموزی در مراکز علمی کاربردی اشاره کرد: ارزیابی های انجام شده نشان میدهد که ۷۶ درصد فارغ التحصیلان مراکز علمی کاربردی وارد بازار کار شده اندو ۲۴ درصد مابقی علاقه ای به ورود به بازار کار نداشته اند وگرنه شرایط برای آنها مهیا بوده است. در همان ترم اول دانشجو باید ۳۰ ساعت کارورزی را سپری کند در صورتیکه تمایل به ادامه نداشته باشد می تواند در همان ترم اول انصراف دهد. در حقیقت هم دانشجو در رشته ای که علاقه ندارد ادامه تحصیل نمی دهد و هم خانواده ها متحمل هزینه سنگین نمی شوند. پس دانشجویان این مراکز که فارغ التحصیل می شوند کاملاً در رشته تحصیل خود صاحب مهارت، تجربه و علاقه هستند.
فارغ التحصیلان علمی کاربردی در رشته تحصیلی صاحب تجربه و مهارت هستند
رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی هرمزگان در آخر با اشاره به مزایای حضور دانشجویان در محیط کار واقعی اشاره کرد: اینکه دانشجو در محیط کار واقعی آموزش می بیند به معنای آشنایی کامل وی با اخلاق کارفرما، تسلط بر سختی ها و مشکلات کار، خلاقیت و نوآوری در بهبود عملکرد، آشنایی بیشتر و علاقه مندی به رشته تحصیلی است. وقتی دانشجو درگیر می شود علاقه بکار پیدا می کند، برانجام درست کار تسلط می یابد و در نهایت سخت کوشی و تعهد را فرا می گیرد و نتیجه اش موفقیت در جامعه و رونق کار اشتغال است.
انتشار فراخوان متقاضیان تدریس در شهریور ماه
رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی هرمزگان نحوه جذب مدرسان در مراکز علمی کاربردی را تشریح نمود و اظهار داشت: فراخوان متقاضیان تدریس در مراکز دانشگاهی علمی کاربردی استان هرمزگان امسال در شهریور ماه به مدت ۱۰ روز کاری و دو هفته می باشد که در ۵۱ عنوان گروه درسی در مراکز دانشگاهی میناب، بندرعباس، قشم، بندرلنگه، پارسیان و کیش صورت می گیرد.
. جاودان اظهارداشت: داشتن معدل بالای ۱۵.۵، سن از ۲۸ سال تا ۷۵ سال، حد اقل مدرک کارشناسی ارشد، مرتبط بودن گروه درس انتخابی با رشته تحصیلی در آخرین مقطع تحصیلی از شرایط اولیه و حتمی برای ثبت نام هستند. ثبت نام بوسیله سامانه جامع جذب مدرسان دانشگاه جامع علمی کاربردی به آدرس(jam.uast.ac.ir) انجام می گیرد. رشته های ثبت نامی برمبنای نیازسنجی اعلام شده از طرف مراکز دانشگاهی علمی کاربردی استان هرمزگان صورت می گیرد.



منبع:

1399/06/05
13:05:32
5.0 از 5
2222
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۵ بعلاوه ۵
فرازبرج

farazborj.ir - حقوق مادی و معنوی سایت فراز برج محفوظ است

فراز برج

ساخت و ساز برج و ساختمان