مدیرعامل بانك مسكن خبر داد:
آمادگی بانک مسکن برای تکمیل ۸۰ هزار واحد نیمه تمام در چارچوب طرح نهضت ملی مسکن
به گزارش فراز برج، مدیرعامل بانک مسکن با تاکید بر تمرکز تأمین مالی بر واحدهای دارای پیشرفت فیزیکی بالای ۸۰ درصد، از آمادگی بانک برای تکمیل ۸۰ هزار واحد نیمه تمام در چارچوب طرح نهضت ملی مسکن اطلاع داد و اظهار داشت: بازگشت منابع حاصل از این پروژه ها به چرخه تسهیلات دهی، می تواند بانک مسکن را در ایفای نقش مؤثرتر در حوزه مسکن و پشتیبانی از خانه دار شدن مردم توانمندتر سازد.
به گزارش فراز برج به نقل از وزارت راه و شهرسازی، همایش سراسری یک روزه مدیران بانک مسکن در مشهد مقدس برگزار گردید، در این جلسه مدیران این بانک علاوه بر ارزیابی عملکرد سال گذشته؛ به تبیین سیاست ها، اهداف و برنامه های سالجاری این بانک پرداختند.
مدیرعامل بانک مسکن؛ طرح های نوین تأمین مالی در خدمت نهضت ملی مسکن
علی خورسندیان مدیرعامل بانک مسکن در سخنان خود، با تبیین شرایط اقتصادی کشور، اظهار داشت: در سال ۱۴۰۴، اقدامات اقتصادی باید با تدابیر دقیق و هماهنگ با سیاستهای کلان پیش برود.
خورسندیان از طرح های نوین تأمین مالی اطلاع داد و اضافه کرد: بانک مسکن در مکاتبه با بانک مرکزی پیشنهاد داده است اوراقی از محل سپرده های قانونی بانکها منتشر و به شبکه ارائه شود. در صورت تصویب، منابع جدیدی برای تأمین مالی طرح نهضت ملی مسکن به بانک مسکن اختصاص خواهد یافت.
مدیرعامل بانک مسکن همینطور بر توجه به شرکتهای دانش بنیان در حوزه مسکن، ارتقاء ارتباط با مشتریان و سازندگان، یکپارچه سازی سامانه های فناوری اطلاعات، و بازبینی در شاخصهای ارزیابی عملکرد مدیران تاکید کرد.
وی با تأکید بر تمرکز تأمین مالی بر واحدهای دارای پیشرفت فیزیکی بالای ۸۰ درصد، از آمادگی بانک برای تکمیل ۸۰ هزار واحد نیمه تمام در چارچوب طرح نهضت ملی مسکن اطلاع داد و اضافه کرد: بازگشت منابع حاصل از این پروژه ها به چرخه تسهیلات دهی، می تواند بانک مسکن را در ایفای نقش مؤثرتر در حوزه مسکن و پشتیبانی از خانه دار شدن مردم توانمندتر سازد.
حرکت هدفمند در راه بهبود عملکرد مالی بانک مسکن
صابر عسگرپور عضو هیئت مدیره بانک مسکن به تشریح جزئیات صورت های مالی بانک مسکن شامل کل دارایی ها، بدهی ها، سرمایه، درآمدها و هزینه ها، به بررسی دقیق شاخصها و نسبت های مالی کلیدی پرداخت و گزارش جامعی از عملکرد مالی بانک ارائه کرد.
معاون مدیرعامل بانک مسکن در امور مالی با اشاره به وضعیت نقدینگی بانک در سال ۱۴۰۳ و تحلیل روند فعالیتهای اثرگذار، بر اهمیت تفکیک درآمدها و هزینه ها به طبقه بندی مشاع و غیر مشاع تاکید کرد.
عسکرپور در ادامه با پیشبینی منابع و مصارف و اهداف کلان بانک در سال ۱۴۰۴ و تأکید بر ضرورت هماهنگی و انسجام بیشتر برای تحقق این اهداف اظهار امیدواری کرد: این همایش زمینه ساز برنامه ریزی دقیق تر برای سال پیش رو و حرکت هدفمند در راه بهبود عملکرد مالی بانک مسکن خواهد بود.
بهبود سامانه ها و حرکت بسمت هوشمندسازی
احمد بیدی، عضو هیات مدیره بانک مسکن با اشاره به خط مشی جدید فناوری اطلاعات بانک، بر ایجاد مزیت رقابتی پایدار از راه مدل "اتحاد منافع" تاکید کرد و اظهار داشت: تمرکز ما بر افزایش شاخصهای اعتماد، رضایت و امید در بین مشتریان و ذی نفعان است.
عضو هیات مدیره بانک مسکن همینطور اشاره کرد: الگوی فکری در حوزه فناوری حالا بر منافع کلان بانک متمرکز است.
بیدی تلاشهای گسترده مجموعه فناوری بانک و شرکت ناواکو را ستود و اضافه کرد: هم اکنون تمرکز اصلی ما بر اجرای اقدامات عملیاتی در زمینه توسعه ابزارها و زیرساخت های پردازشی، ارتقاء سطح امنیت سایبری، بهبود سامانه ها و حرکت به سمت هوشمندسازی است. برطرف سازی موانع این مسیر هم در دستور کار قرار دارد.
هدف گذاری فروش اقساطی ۱۵۰ هزار واحد مسکونی در چارچوب طرح بهار
سید محسن فاضلیان، عضو هیئت مدیره بانک مسکن با اشاره به عملکرد اعتباری بانک و مرور برنامه های پیش رو، بر ضرورت استفاده از تمام ظرفیتهای موجود در راه جذب منابع به منظور ایفای تکالیف و تعهدات تاکید کرد.
به گفته فاضلیان، پیشبینی حجم قراردادهای منعقده تسهیلاتی بانک امسال بالغ بر ۱۸۶ هزار میلیارد تومان (همت) است.
فاضلیان همینطور به میزان تعهد مالی بانک مسکن در پروژه نهضت ملی مسکن اشاره نمود که بالغ بر ۱۷۷ هزار میلیارد تومان (همت) اعلام شده است.
در همین راستا، فروش اقساطی واحدهای با پیشرفت فیزیکی بیشتر از ۸۰ درصد از دیگر محورهای مهم یاد شده معاون اعتباری بانک بود که بر این اساس، بانک هدف گذاری فروش اقساطی ۱۵۰ هزار واحد مسکونی بر مبنای طرح بهار را برای شش ماهه نخست سال ۱۴۰۴ در دستور کار قرار داده است.
توسعه بانکداری شرکتی اولویت ماست
جعفر آقا ملائی، عضو هیئت مدیره بانک مسکن بر ارزیابی اهداف کمی و کیفی تعیین شده بانک مسکن به شکل دوره ای تصریح کرد و اضافه کرد: اهداف کمی و کیفی تعیین شده برای بانک باید به شکل دوره ای، هر سه ماه یک مرتبه، مورد ارزیابی دقیق قرار گیرند.
وی با اشاره به اهمیت جذب منابع در سال ۱۴۰۴، آنرا موتور محرک عملیات تسهیلاتی و اعتباری بانک دانست و اظهار داشت: توسعه بانکداری شرکتی، مراقبت مستمر از مشتریان بزرگ، فروش اقساطی واحدهای مسکونی با پیشرفت فیزیکی بالای ۸۰ درصد و افزایش توان اعتباری همچون اولویت های بانک است.
وی در ادامه سخنان خود، به مبحث بهینه سازی مصرف انرژی در ساختمان های بانک و استفاده از انرژی های تجدیدپذیر اشاره نمود.
منبع: farazborj.ir
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب