معاون سلامت دامپزشكی هرمزگان:

مجوزهای وارداتی و صادراتی فرآورده های دامی از راه سامانه

مجوزهای وارداتی و صادراتی فرآورده های دامی از راه سامانه به گزارش فراز برج معاون سلامت دامپزشكی هرمزگان اظهار داشت: مجوزهای وارداتی و صادراتی فرآورده های دامی از راه سامانه انجام می شود.


به گزارش فراز برج به نقل از مهر، کامبیز امجدی گلپایگانی، عصر یکشنبه در نشست خبری که به مناسبت هفته دامپزشکی برگزار شد، اظهار نمود: هیچ محموله ای صادراتی ایران از مرزهای استان هرمزگان عودت نداشته است و ایراد و اشکالی گرفته نشده است و مشکل بهداشتی در محصولات صادراتی وجود نداشته است. وی عنوان کرد: قالب فعالیتهای دامپزشکی به صورت الکترونیک خواهد بود و صادرکنندگان می توانند تمام امور فنی، غیرفنی و امور مالی از راه سامانه انجام دهند تنها شاید بازدید و نمونه برداری نماینده دامپزشکی در محل گمرکات و بنادر حضور پیدا خواهد نمود. در صورتی که در اسناد مشکلی نباشد سر تی فیکت بهداشتی یک روزه صادر می شود. امجدی گلپایگانی تصریح کرد: نهاده های خوراک دامی، فرآورده های خام دامی و داروهای وارداتی هم به صورت سامانه مجوز صادر و ترخیص انجام می شود. میگوی پرورشی بازار پسندی خوبی در اتحادیه اروپا دارد و مشکلی در این حوزه نداریم. وی در مورد معطلی محموله های وارداتی فرآوردههای دامی در گمرکا استان اظهارداشت: معطلی ها بیشتر مشکلات ارزی در گمرکات داریم، همینطور باید کدها و مجوزهای دامپزشکی مبدا هست، تلاش می نماییم به حداقل ممکن کار رو انجام بدهیم ۷ روز زمان نمونه برداری و جواب آزمایش زمان نیاز است. وی در مورد قاچاق دام درهرمزگان تصریح کرد: به خاطر قیمت ارز واردات قاچاق دام نداشتیم به شکل گذشته که از سیستان و بلوچستان نداریم. خروج دام متولی آن دامپزشکی نیست و فقط نوار د بهداشتی است و نیروی انتظامی دقت نظر دارند و کشفیات خوبی داشتند. همین جابجایی دام به صورت غیرقانونی هم می تواند سبب شیوع بیماری دامی داشته باشد.
به گفته امجدی، ۵۱ هزار و ۷۷۱ تن انواع محموله دام و فرآورده های خام دامی با نظارت بهداشتی دامپزشکی استان دریک سال قبل از آغاز مهر ۹۸ تا مهر ۹۹ به خارج از کشور صادر گردیده است.
وی افزود: این محموله ها بیشتر شامل ماهی و میگو، آبزیان حرام گوشت ازجمله خرچنگ، ماهی یال اسبی، صدف و مارماهی و همینطور اجزای حرام حیوانات حلال گوشت بوده است.
معاون سلامت اداره کل دامپزشکی هرمزگان با اشاره به اینکه محموله های مورد اشاره به کشورهای چین، روسیه، ویتنام، امارات، هنگ کنگ، مالزی و عمان صادر گردیده است، اضافه کرد: بیشتر از ۹۰ درصد کالای در رابطه با دامپزشکی از مبادی استان به چین صادر گردیده است.
امجدی گلپایگانی با اشاره به اینکه در سال زراعی گذشته ۲۶۱ هزار و ۱۴ تن محموله خام دامی با نظارت دامپزشکی وارد استان شده است، خاطرنشان کرد: میزان محموله های ترانزیتی خام دامی هم در سال زراعی گذشته ۴۶ هزار و ۳۴ تن و بیشتر به کشورهای ترکمنستان و افغانستان بوده است.
وی با تاکید بر اینکه در سال زراعی گذشته ۲ میلیون و ۲۴۴ هزار و ۳۲۳ رأس دام در استان ضد بیماری های مشترک واگیر و انگلی واکسینه شدند، تصریح کرد: در این زمان ۲۶۶ هزار و ۷۵۱ مترمربع جایگاه دام و همینطور ۱۰۲ هزار و ۱۶۷ رأس دام سم پاشی شده است.
معاون سلامت اداره کل دامپزشکی هرمزگان عنوان کرد: ناظران بهداشتی دامپزشکی هرمزگان همینطور از مهر سال قبل تابحال بیشتر از ۱۷ هزار و ۹۶۱ مورد از مراکز فراوری، بسته بندی، کارخانه جات و اسکله های صیادی استان بازدید داشتند.
امجدی گلپایگانی در انتها اضافه کرد: در این زمان ۶۱ هزار و ۷۷۵ رأس دام شامل ۲۱ هزار و ۶۳۳ رأس گوسفند، ۳۰ هزار و ۸۹۷ رأس بز، هشت هزار و ۳۵۸ رأس گاو و ۸۸۷ نفر شتر و همینطور ۱۷ میلیون و ۴۷ هزار قطعه طیور کشتار شده است.



منبع:

1399/07/14
13:40:26
5.0 از 5
1787
تگهای خبر: بندر , ترانزیت , قیمت , كالا
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۵ بعلاوه ۴
فرازبرج

farazborj.ir - حقوق مادی و معنوی سایت فراز برج محفوظ است

فراز برج

ساخت و ساز برج و ساختمان