مدیركل راهداری و حمل ونقل جاده ای استان سمنان:
وجود ۱۴ نقطه حادثه خیز در استان سمنان
به گزارش فراز برج مدیركل راهداری و حمل و نقل جاده ای استان سمنان بابیان اینكه ۱۴ نقطه حادثه خیز در كل استان شناسایی شده است، اظهار داشت: اصلاح سه پیچ از این نقاط در دستور كار قرار دارد.
به گزارش فراز برج به نقل از مهر، احسان منصور كیایی بامداد یك شنبه در نشست خبری با حضور خبرنگاران و اصحاب رسانه به مناسبت روز ملی حمل و نقل به میزبانی اداره كل راهداری و حمل و نقل سمنان بابیان اینكه یك هزار و ۹۹۶ كیلومتر راه های استان تا دامغان تحت پوشش این اداره كل است، اظهار داشت: راه های روستایی یك هزار و ۸۱ كیلومتر و راه های فرعی ۲۴۶ كیلومتر را شامل می شود و از این میزان ۳۰ كیلومتر بزرگ راه گرمسار-قم و ۱۱۴ كیلومتر آزادراه گرمسار-سمنان در حال ساخت است.
وی بابیان اینكه ۱۴ نقطه پر حادثه در كل استان سمنان وجود دارد، اضافه كرد: استفاده از دوربین های ثبت تخلف و نصب روشنایی از اقدامات كوتاه مدت برای رفع این نقاط پرحادثه به حساب می آید و همینطور با بهره گیری از مشاور و دریافت اعتبارات لازم برای رفع سه پیچ حادثه ساز در دراز مدت به منظور ارتقای زاویه و سرعت تلاش می شود این پیچ ها الان قابلیت ۸۰ تا ۹۰ كیلومتر سرعت را به صورت استاندارد دارد.
طرح زمستانه راهداری در خدمت مردم
مدیركل راهداری و حمل و نقل جاده ای استان سمنان بابیان اینكه لكه گیری آسفالت، خرید و تعمیرات وسایل راهداری در دست اقدام است، اظهار داشت: كمربندی سمنان، گردنه آهوان، شش كیلومتر محور دامغان-معلمان در تعهدات پیمانكارانی بود كه با اداره كل سابق راه و ترابری در شاهرود قرارداد داشتند كه با فراخوان داده شده كار در حال انجام می باشد و از آن زمان به بعد هم قراردادهای جدید راهداری بسته شد.
منصور كیایی بابیان اینكه در طرح زمستانه، راهداری با همه امكانات در گردنه های بشم، گلوگاه، معلمان و رودبار خدمات دهی می كنند، خاطرنشان كرد: امسال محور و محدوده در درون استانی و برون استانی حذف شد و راهداری شهرستان ها و استان ها موظف به عرضه خدمات به حوزه های یكدیگر شدند.
وی اضافه كرد: بعنوان مثال اگر مردم در محور فیروزكوه استان تهران گرفتار باشند تا شعاع ۱۰ تا ۵ كیلومتر راهداری وظیفه دارد تا مردم را نجات دهند و به استان های همجوار هم سفارش شد كه در صورت نیاز تا رسیدن راهداری استان سمنان به محل حادثه، امداد و نجات از جانب آنها صورت گیرد.
وجود ۶۰ مدرسه حریم راه
مدیركل راهداری و حمل و نقل جاده ای استان سمنان بابیان اینكه بحث ایمنی به كمك راهداری در كاهش تصادفات و سوانح جاده ای موثر است، اظهار داشت: مركز مدیریت راه ها با بهره گیری از ۵۶ دستگاه تردد شمار، ۲۲ دوربین نظارتی، دو تابلو ترافیك نما و ۵۶ سامانه ثبت تخلف ایمنی راه های استان را پشتیانی می كند.
منصور كیایی بابیان اینكه طی هشت ماه گذشته از سال جاری ۱۰۵ میلیون و ۱۵۲ هزار تردد در كل محورهای استان صورت گرفته است، خاطرنشان كرد: طی این مدت درصد وسایل نقلیه ۲۰.۵ درصد نسبت به بقیه ترددها ثبت شده است.
وی بابیان اینكه وجود ۶۰ مدرسه حاشیه راه می طلبد تا ایمنی از نظر فیزیكی و فرهنگی به تعداد شش هزار دانش آموز تحت پوشش صورت گیرد، اضافه كرد: وجود مجتمع های خدماتی رفاهی راهی برای كاستن از تصادفات است بنابراین ۵۶ موافق اصولی دارای اعتبار در كل استان صادر، ۲۴ مورد در حال ساخت و ۲۸ مورد در حال بهره برداری و چهار مورد هم در مرحله استعلام است.
فعالیت ۴۰ شركت حمل و نقل
مدیركل راهداری و حمل و نقل جاده ای استان سمنان بابیان اینكه اجرای طرح كنترل و نظارت ناوگان عمومی در دستور كار قرار دارد، اظهار داشت: این طرح دو هفته یكبار در ایستگاه های پلیس راه صورت می گیرد و در روزهای اوج سفر تابستانی هم طرح آشكارسازی ناوگان باری با ۸۰ دستگاه و همینطور برای ادوات كشاورزی با شبرنگ های فلش نما در دست اقدام است.
منصور كیایی بابیان اینكه طی هشت ماهه گذشته از سال جاری با همراهی پلیس راه و عرضه آموزش ها در دهیاری ها ۶۰۰ كلاه ایمنی به موتورسواران اهداشده است كه در آینده نزدیك ۵۰۰ كلاه دیگر به این آمار افزوده می شود.
وی بابیان اینكه ۴۰ شركت مسافربری در كل استان سمنان مشغول فعالیت هستند، اظهار داشت: یك هزار و ۳۳۷ نفر راننده ناوگان مسافربری با ۸۰۰ دستگاه در استان وجود دارد.
جابه جایی یك میلیون مسافر
مدیركل راهداری و حمل و نقل جاده ای استان سمنان بابیان اینكه طی هشت ماهه گذشته از سال جاری ۶۱ هزار و ۶۸۳ مورد صورت وضعیت اتوبوس و مینی بوس درون استانی و برون استانی صادرشده است، اظهار داشت: طی مدت مذكور یك میلیون و ۱۹۳ هزار مسافر جابه جا شدند.
منصور كیایی بابیان اینكه در بخش كالا هم تعداد چهار هزار و ۴۵۷ راننده ناوگان باری با ۸۳ شركت حمل و نقل همكاری می كنند، افزود: طی هشت ماهه گذشته از سال جاری ۴۰۶ هزار و ۶۲۳ مورد بارنامه صادر و شش میلیون و ۶۲۲ هزار تن كالا به مقاصد استان های دیگر جابه جا شدند كه گچ، نمك و مواد معدنی بیشترین كالاها بوده است.
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب